2011. július 19., kedd

Üzleti Intelligencia

Hogyan valósíthatok meg üzleti döntéstámogató eszközt jelentős ráfordítások nélkül?

Az üzleti döntéseket támogató eszközök nem csak jó gazdasági környezetben segítik vállalata növekedését, hanem szerepük nehezedő külső körülmények között is kulcsfontosságú. Gondoljunk akár a vevők megtartására vagy a költségek visszafogásának hatáselemzésére. A HUMANsoft olyan Microsoft technológián alapuló megoldáscsomagot kínál, amely gyorsan és alacsony költséggel megvalósítható.

  • Tapasztalatunk szerint az általunk javasolt megoldás alapjait képező szoftverek (elsősorban SQL Server és Office) a legtöbb vállalatnál rendelkezésre állnak, így a licencköltség minimalizálható.
  • A riportok, elemzések, mutatószámok megjelenítését az ismerős Office felhasználói felületen implementáljuk, így a betanítási idő és költség minimalizálható.
  • Az üzleti döntéstámogató rendszer projektet lépésenként tervezzük meg, az Önök számára legfontosabb területekre koncentrálva. Ezzel elérjük, hogy a kezdeti bevezetési költségek alacsonyak maradjanak, viszont a megalapozott információkon alapuló döntésekből származó előnyök azonnal érezhetők legyenek. Erre jó példa a nehezedő gazdasági körülmények között szükséges döntések előkészítése.

Az üzleti információk lehető legteljesebb körű ismerete nélkül erős a késztetés a fűnyíró elv érvényesítésére, amely ugyan rövid távon látványos költségcsökkentést hoz, közép- és hosszútávon azonban a vállalkozás létét fenyegetheti. Üzleti döntéstámogató rendszer birtokában Ön megértheti, elemezheti a jelenlegi helyzetet, modellezheti a tervezett változások hatását, így megalapozott döntést hozhat.

Az általunk kínált információs rendszer megvalósítása olyan befektetés, amely egyszerre támogatja a rövid távú „túlélés”, költségcsökkentés és a hosszú távú stratégia érdekeit.

E-mail: termekmenedzsment@humansoft.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése