2011. július 19., kedd

Garanciakiterjesztés - költségcsökkentés egyszerűen

Hogyan tudnám a meglévő számítógépparkomat alacsony költségek mellett tovább üzemeltetni?

Tapasztalat szerint, az irodai célokra használt számítógépek döntő többségét, nem azért cserélik le, mert elavult és nem alkalmas már a feladatának ellátására. Az ok, a 3 éves garanciális periódus lejárta. A garancia lejártával, minden javítás nehézkesebbé, bizonytalanabbá válik, és a költsége sok esetben, eleve gazdaságtalanná teszi azt. A teljes irodai számítógép-állomány cseréje 3 évente, hatalmas költségeket jelent sok cég számára.

A HUMANsoft Kft. egy sokkal olcsóbb, költséghatékonyabb megoldást kínál a probléma kezelésére, a garancia kiterjesztését.
A számítógépek garanciája kiterjeszthető, a gyártástól számított 5. év végéig. Mivel a HUMANsoft minden esetben a gyártás és a szállítás között eltelt idő minimalizálására törekszik, így ez a két időpont a gyakorlatban megegyezik. A kiterjesztett garanciális időszakban, ugyanaz, vagy – választás szerint – magasabb szolgáltatási szint jár az eszközhöz, mint az alapgaranciális idő alatt.

  • Költség oldalról tekintve, egy átlagos asztali számítógép ára monitorral együtt: 180-190 000 Ft. Ugyanennek a gépnek a 2 éves garancia kiterjesztése: 9–10 000 Ft!
  • Egy új gép árának 5%-áért, a már meglévő gép további két évig használható úgy, hogy nem kell aggódni az esetleges meghibásodások miatt, hiszen azok a kiterjesztett garanciális szolgáltatásnak megfelelően javításra kerülnek.

A HUMANsoft Kft. most ingyenesen felmérést készít a tőle vásárolt gépparkról, hogy a különböző időkben vásárolt számítógépekről egységes kép alakuljon ki a garanciális, illetve azon túli szolgáltatásokra vonatkozóan.

E-mail: termekmenedzsment@humansoft.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése